Concurs pentru antreprenori

Ai o idee de afacere și dorești să o pui în practică? Extreme Training, În cadrul proiectului Business Start-up îți vine în ajutor cu premii pentru planul tău de afaceri.

Concurs

Toate persoanele interesate sunt invitate să transmită echipei Extreme Training un plan de afaceri original. Planurile vor fi evaluate de către echipa Extreme Training iar autorul celui mai bun plan de afaceri va fi premiat de către Extreme Training cu un curs gratuit, la alegere, din oferta Extreme Training și cu un premiu în bani în valoare de 3.000 de lei.

Pentru redactarea planurilor de afaceri, participanții au la dispoziție cursul online gratuit precum și consultanță specializată online.

Regulament și calendar

10 aprilie 2013 – 10 mai 2013 – participanții pot trimite planurile de afaceri

10 mai 2013  – 10 iunie 2013 – Echipa de experți a Extreme Training va evalua planurile de afaceri

10 iunie 2013 – 15 iunie 2013 – Echipa Extreme Training va centraliza rezultatele evaluării și va publica numele câștigătorului

15 iunie 2013 – 15 iulie 2013 – Câștigătorul concursului va ridica premiul în valoare de 3000 de lei și își va alege un curs din oferta Extreme Training

 

Planurile de afaceri pot fi transmise pe e-mail la adresa business@traininguri.ro în format electronic (.doc sau .rtf) în termenul limită prezentat mai sus.

Documentele nu vor depăși 4 pagini (Times New Roman 12pt, single spacing) și vor include în mod obligatoriu un plan financiar (estimare a încasărilor și costurilor).

Este eligibilă orice idee de afaceri care respectă cerințele de mai sus.

O persoană poate trimite cel mult un plan de afaceri.

După evaluarea planurilor de afaceri și publicarea numelui câștigatorului, acesta are la dispoziție o lună pentru a alege orice curs din oferta Extreme Training la care poate participa gratuit oricând pe parcursul anului 2011.

Pentru orice întrebare, ne puteți contacta la adresa de e-mail business@traininguri.ro.

Acest concurs isi propune cresterea potentialului antreprenorial la nivelul regiunii Bucuresti – Ilfov prin dezvoltarea culturii antreprenoriale si imbunatatirea competitivitatii si adaptabilitatii potentialilor antreprenori. Prin acest concurs se doreste stimularea conceperii unui plan de afaceri, facundu-se asfel un pas de la vorbe la fapte, de la a trece planul din minte pe hartie .

Succes tuturor participanților!

line
footer
Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes